Belvárosi SUP túra

SUP túrák és SUPer közösség. Szakadj ki a négy fal közül, éld át a supozás izgalmát és szerezz felejthetetlen élményeket, egy SUPer társaságban.

Izgalmas kaland lesz az életed, vagy Netflix maraton a macskáddal?

Tudjuk, egyszerűbb a fárasztó munkanap után, elnyúlni a kanapén távkapcsolóval a kezedben. De a rossz hír – surprise – hogy a leendő, izgalmas baráti társaságod a négy falon kívül épp valamilyen kalandot keres. Ahonnan csak Te hiányzol.

Nem kell külföldig utaznod a menő programokért

Ugyanezt elérheted egy SUPon ringatózva. Képzeld el magad egy naplementés képen, full szettben, ahogy a nyílt vizen feszítesz, majd izgatottan várod a holnapot hogy megoszthasd a képeid a kollégákkal.

Új barátok ON
Komfort zóna OFF

Próbálj ki egy új, izgalmas hobbit
Próbálj ki egy új, izgalmas hobbit

Végre valami új! Vigyél egy kis izgalmat a hétköznapokba és pattanj fel velünk a SUP-odra. Majd zárd a napod kellemes fáradtsággal, azzal az érzéssel hogy tettél az egészségedért.

Találj életre szóló barátságokat
Találj életre szóló barátságokat

Tölts el egy felejthetetlen délutánt, csupa hozzád hasonló, jó arccal, hatalmas nevetések közepette. Vigyázat! Nem garantáljuk, hogy nem ragadnak melletted új barátok 😉

Zsebeld be az elismerő pillantásokat
Zsebeld be az elismerő pillantásokat

Figyeld a kollégák arcát, mikor bemutatod az új, túrán készült képeidet és szabadíts fel kis időt a napodból, hogy számolhasd a lájkokat a közösségi médiában.

Csorogj be a SUPoddal az új életstílusodba

Izgalmas SUP túrák

Csorogj le a Dunán, Budapest ikonikus építményei előtt. Evezz a naplementében vagy napfelkeltére és szerezz velünk egy életre szóló élményt.

Extra cSUPatépítők

A túrával nem ér véget a kaland! Havonta több, izgalmas rendezvénnyel készülünk, amin Te is részt vehetsz majd immár mint cSUPattag.

SUPpal az egészségedért

Megmutatjuk hogy használd a SUPot az egészséged fejlesztésére. SUP edzéseket, egészségtippeket, nyaralós edzéstervet kapsz majd tőlünk, így formába lendülhetsz míg szórakozol.

Belsős cSUPort

Egy zárt közösségbe csatlakozhatsz, ahol könnyen megtalálod majd az új barátaidat. A csoportban rendszeresen osztjuk majd meg az eseményeket, a hét legjobb képeit és a közös pillanatokat.

Télen havon,
nyáron vizen

Télen havon,
nyáron vizen

10.000+

Elégedett résztvevő

1000+

levezényelt SUP túra

   Hosszú évek óta a természetközeli, sportos életmód hívei vagyunk. Télen Ausztriában és Franciaországban a havas sportoknak hódolunk: oktatunk, túrákat, versenyeket szervezünk. Nyáron pedig a vízi sportok vannak fókuszban, a szörf és a rafting mellett 2014 óta foglalkozunk SUP-pal. Sokakkal sikerült gyorsan megkedveltetnünk a sportot ez idő alatt, és ez az ami motivál minket, hogy maradandó élményeket nyújtsunk és éljünk át közösen, harmóniában a természettel.

   Szerveztünk már rengeteg csapatépítő programot kicsi és nagy cégeknek, szülinapi túrákat baráti társaságoknak, naplementés evezéseket, szabadtéri sütögetéssel és kempingezéssel összekötött többnapos izgalmas progamokat.

   De ami a legfontosabb: Szeretünk felfedezőútra indulni és új tájakat fedezni fel és erre hívunk meg Téged is a SUPHungary túráival. Ott tali 🙂

Dávid & Zoli

A SupHungary alapítói

Azok mondták akik már
SUPoztak velünk

Kiváló
61 vélemény alapján
Nändor Dienes
Nändor Dienes
2024-05-24
Budapest egyik legszebb részén, az egyik legszebb épület.
Norbert Tordai
Norbert Tordai
2023-09-04
Nagyon jó élmény volt az Into the city esti túra. Jók voltak az instrukciók és a vezetés. Csak ajánlani tudom.
Marianna Hegyes
Marianna Hegyes
2023-08-20
Best way to explore Budapest for everyone ????????
Katalin
Katalin
2023-06-28
An excelent experience! Highly reccommended!

Really made all the difference to my trip to Budapest! Fantastic instructor – great convo, was super patient with slow paddlers like me esp. when I got to try out my nonexistent manoeuvre skills in the tree-branchy parts. Be sure to hangout on the beanbags of the river bank bars after. Had a really lush time!

Joyce Lau

The Paddleboarding tour was an awesome experience! My friends and I were quite suspicious in the beginning if we could manage to hold ourselves on the board but it worked unexpectedly well and we were able to enjoy the nature and the sunset on the Danube. David gave us a short introduction on the waterfront and explained to us what to do and he also accompanied the group on the water and took some pictures. Thank you for the nice evening and taking good care of us!

Rebecca Siemund

Nagyon kedves és profi csapat! Felejthetetlen élmény minden túra! Nincs olyan nap, hogy ne böngészném az oldalatokat, lesve melyik lesz a következő program amire megyünk! Szóval köszönünk mindent és hogy vagytok!

Helga Larina Jeszenszky

Felkészültünk a váratlan helyzetekre

“Szeszélyes Időjárás” Garancia

Ha olyan az idő, hogy el kell halasztani a túrát akkor másik alkalommal biztosítunk Neked helyet, vagy ha ez nem felelne meg visszakapod a jegyárat.

“Nyugodt Folyó” Garancia

Ha attól tartanál, hogy a Duna “veszélyes” nem kell aggódnod. 2015 óta csináljuk a túráinkat, eddig mindenki biztonságban és balesetmentesen célba ért.

“Tiszta Víz” Garancia

Ha az aggaszt, hogy elég tiszta-e a Duna vize: A Dunában rengeteg helyen lehet már fürdeni, a víz tisztasága hatóságilag ellenőrzött, így nem érhet váratlan helyzet.

SupHungary

Budapest SUP túra

~ 2 óra // Római part → Belváros

9.990 Ft

/ fő

Jelentkezz a
következő SUP
túránkra

Válaszd ki az időpontot

Válaszd ki a Neked tetsző időpontot az online időpontfoglalóban.

Töltsd ki az adataidat

Töltsd ki az adataidat és véglegesítsd a foglalásodat.

Találkozunk a bázison

Az induláshoz minden szükséges infót megkapsz majd e-mailben. Találkozunk a bázison!

Gyakran Ismételt Kérdések

Az úszni tudáson kívül nem.

Csak kellemesen.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Igen, rendszeresen mérik, pár éve szabadstrand is működik a Római-parton.

Alapvetően nem. A deszkára bármikor le lehet ülni, térdelni, ha úgy érzed hogy szükséges.

Biztonsági okokból nem.

Biztonsági okokból nem.

Nincsenek, viszont mindig elmondjuk, hogy figyeljenek a hidaknál való átkelésnél a lehetséges kisebb örvények miatt.

en_USEN