Névre szóló SUP voucherek ajándékba.

Lepd meg szeretteidet egy igazán különleges, nyári élménnyel. Naplementés és napfelkeltés SUP túrákat szervezünk Budapesten a nyári szezonban, áprilistól-szeptember végéig.

Felhasználható bármelyik budapesti naplementés, napközbeni vagy hajnali túránkra az egész 2024-as szezonban. A túráinkat főszezonban hetente 4-5 alkalommal is megrendezzük, így bőven lesz lehetőségetek felhasználni. Az időpontokat Facebook eseményben találjátok majd, amelyekre előre be tudtok jelentkezni Facebook üzenetben, vagy emailben.

A kinyomtatható vouchert kérésre testreszabjuk bármilyen névvel és szöveggel. 🙂

MEGVÁSÁROLHATÓ VOUCHEREK/AJÁNDÉKOK:

1 fő részére

Voucher 1 fő részére: 10.000 Ft (tartalmazza a szükséges felszerelést is!)

5 vagy 10 főre

5 vagy 10 főre, vagy alkalomra szóló voucher. Vagy egy ember használhatja fel 5 különböző alkalomra, vagy 5-en egy alkalomra, vagy ezek tetszőleges kombinációjában. 5 alkalmas: 40.000 Ft 10 alkalmas 90.000 Ft (Szintén naplementés és napkeltés budapesti túrákra válthatók be.)

Privát SUP oktatás

Három alkalmas privát SUP oktatás: 3 x 1,5 óra foglalkozás a SUP Budapest Római-parti bázisán a nyári szezonban. Ára 30.000 Ft. További részletek az oldal alján.

Céges ajándéknak is tökéletes, egyedi voucher és ajánlatok miatt keressetek bennünket bizalommal!

Kérdések, észrevételek: kiralydavid@supbudapest.hu

Néhány részlet a túráinkról

A naplementés túra

Időtartam: kb. 2 óra

Találkozó: SUP Budapest bázis (Kossuth Lajos üdülőpart 81.)

Program: A találkozó után kisbusszal felmegyünk a Lupa-szigethez, ahol rövid oktatás után megkerüljük a szigetet majd lecsorgunk a Római-partra. Közben fotózunk, fürdünk, evezünk, élvezzük a természetet 🙂 Kezdők is bátran jöhetnek, de úszni tudás szükséges.

Hajnali túra

Időtartam: kb. 2-2,5 óra

Találkozó: SUP Budapest bázis (Kossuth Lajos üdülőpart 81.)

Program: A hajnali túránkon a bázison találkozunk a napfelkeltéhez igazodva, majd innen indulunk el a belváros irányába. Hajnalban gyönyörű sima a víz és nincs hajóforgalom sem, így könnyen teljesíthető.

Kapcsolat, bármilyen kérdés, információ, foglalás: Király Dávid – kiralydavid@supbudapest.hu

Vadvízi SUP voucher - külön kérésre elérhető, írjatok nekünk!

Fedezzük fel a Soca-folyó rejtett kanyonjait, ahol még biztos, hogy nem jártál! A folyó egy kevésbé ismert részére viszünk, ahol a Soca hullámai már kilapultak, így könnyedén élvezhetjük az elénk táruló természetet, és a világító smaragd színű folyót. Utunk számos kanyonon, Napóleon által építtetett hidak és érintetlen természeten keresztül vezet. Ezen a fél napos túrán meg fogod tanulni a SUP minden csínját-bínját úgy, hogy minden percét imádni fogod.

SUP OKTATÁS

SUP oktatás

Az oktatás célja, hogy az első vízre szállás előtt átadjuk a szükséges elméleti és gyakorlati alapokat azoknak, akik nem szeretnének, vagy nem mernek rögtön valamelyik túrára benevezni, illetve hogy fejlesszük azok technikáját akik már eveztek, de még nem érzik teljesen biztonságban magukat és szeretnének fejlődni.
A foglalkozást gyakorlott SUP oktatóink, és versenyzőink tartják, köztük a SUP Budapest alapítói és Horváth Noémi SUP világbajnok. A privát SUP oktatás egy alkalmának hossza kb. 1,5 óra.

 • Tematika:
  Elméleti alapok
  SUP-ok közötti különbségek bemutatása
  Biztonságtechnikai felkészítés
  Duna-specifikus ismeretek
  Evezéstechnika
  Gyakorlati tanácsok

Hozni érdemes: folyadékot és időjárásnak megfelelő sportos öltözéket vagy fürdőruhát.

Az oktatáson való részvétel egyetlen feltétele az úszni tudást. Az oktatás díja illetve a 3 alkalmas voucher is tartalmazza a felszerelések díját is.

de_DEDE