Back to All Events

Sri Lanka Surf Camp vol. II.


Elbűvölő trópusi környezet vár, kellemesen meleg levegővel, 28-29 fokos óceánnal, hangulatos szállással a parton, valamint a sziget egyik legprofibb szörfoktató csapatával, akikkel garantáltan lesz sikerélménye minden kezdőnek és kivételes fejlődési lehetősége minden haladónak.

Fókuszban az aktív pihenés, a szörftudás fejlesztése, az egészséges ételek, naplementék és beach partik lesznek, valamint ellátogathatunk a sziget egyik legszebb nemzeti parkjába is. Egy igazi all inclusive program, semmire nem lesz gondotok, csak átadni magatokat a trópusi életérzésnek.

Időpont: december 7-14. (azoknak akik hosszabb vakációt terveznének, igény esetén készülünk még pár napos extra programmal és/vagy javaslatokkal)

Helyszín: Sri Lanka, Ahangama
Szállásunk egy szuper hangulatos, stílusos szörf campben lesz, 1-2-3 ágyas szobákban. Képeket találtok az esemény alatt! Minden nap friss gyümölcsök, a legjobb helyi kávé, és csodálatos reggeli vár majd, esténként pedig bőséges vacsora.
Program:
Szörftanfolyam: Minden reggel 6-kor kelünk egy ébresztő kávé + gyümölcs kombó után fél 7-kor már a vízben leszünk. Nem kell aggódni, hajnalban is meleg a levegő és a víz is, így tényleg csak fürdőruhára van szükség szinte egész héten.
Professzionális angol nyelvű okató gárda felügyeli majd a csapatot, akik minden nap személyre szabott tanácsokkal és videóelemzésekkel készülnek. Mindenki a szintjének csoportba kerül, hogy a lehető legtöbbet tudjon fejlődni.
Aki elég fitt hozzá, az elméleti oktatás, ebéd és szieszta után lehetősége lesz egy második menetre is délutánonként – szintén oktató felügyelete mellett – lehet még egyénileg is gyakorolni.
Jóga/erősítés: A héten több alkalommal lesz jóga és szörf specifikus szárazföldi tréning is fakultatív jelleggel.
Egészséges Ételek: Friss és egészséges ételek várnak egész héten, amelyek segítenek feltankolni energiával minden nap. Érzitek már a friss trópusi gyümölcsök illatát?
Trópusi Környezet: Homokos partok, pálmafák, langyos víz, napsütés és persze a szuper társaság garantáltan kikapcsol majd a hétre.
A környéken minden nap másik beach barban van élő zene és/vagy BBQ parti, jobbnál jobb helyekre viszünk majd benneteket, amelyek csak néhány perc TukTuk távolságra vannak. Persze csak ha bírjátok szuflával a két szörfözés után

A tábor árai:
- 3 fős szobában: 1200 eur (összesen 2 db áll rendelkezésre)
- 2 fős szobában: 1250 eur (összesen 4 db áll rendelkezésre)
- Privát szobában: 1400 eur (összesen 2 db áll rendelkezésre)
Az előleg befizetésénél lehet megadni a kívánt szobát, és a befizetési sorrend dönt.
Tartalmazza:
- 7 éjszaka szállást reggelivel, 5 alkalommal vacsorával (2 este külső helyszínen vacsorázunk melynek költsége egyéni. A kinti árak az otthoninak kb. a fele.)
- 5 napos professzionális szörfoktatást felszereléssel együtt, beleértve a videóelemzéseket, elméleti órákat és gyakorlatokat (mindenki a szintjének megfelelő csoportba kerül, egy csoporthoz a létszámnak megfelelően több oktató is csatlakozik)
- Minden nap bőséges és egészséges reggeli és 5 isteni vacsora
- 1 BBQ party, első este welcome party gyanánt
- Minden nap sunrise kávé és gyümölcs
- Egy fakultatív kirándulást Tea ültetvényekre, vagy az Udawalawe Nemzeti parkba az elefántokhoz, vagy egy másik csoport által kiválasztott helyszínre
- Transzfereket a reptérre (szervezőkkel/csoporttal együtt érkezés esetén, a tábor első és utolsó napján. A máskor érkezőknek az ár 100 eur/autó/út amin természetesen osztozhattok, ha többen érkeztek egyszerre)
- Napi Tuk Tuk transzferek a különböző surf spotokra

Nem tartalmazza:
- Repülőjegyet
- Ebédeket (helyben és sétatávolságra több különböző szuper lehetőség adott, olcsón)
Jelentkezés az alábbi linken 200 eur előleg befizetésével:
https://cooltix.co.uk/event/65fc627931e91f0dde935025

A tábor maximális létszáma 14 fő, így érdemes mielőbb biztosítani a helyeteket. A hátralék fizetési módjáról az utazáshoz létrehozott privát csoportban tájékoztatunk mindenkit.
További részletekről érdeklődj nálunk:
email: reservation@naturelle.hu
Király Dávid - +36307019318
Jávor Zoltán - +36702631984

Earlier Event: August 23
Dél-Dunai kaladonzások SUP-on