Back to All Events

Naturelle x Petraflow Surf & Yoga Camp Sri Lanka


Fókuszban az aktív pihenés, a szörftudás fejlesztése, a jóga, az egészséges ételek, naplementék és BBQ partyk lesznek, valamint ellátogatunk a sziget egyik legszebb nemzeti parkjába is. Egy igazi all inclusive program, csak a pihenésre kell koncentrálnotok.

Időpont: Március 2-9. (aki szeretne korábban érkezni vagy tovább maradni, azoknak igyekszünk segíteni ebben)

Helyszín: Sri Lanka, Galle
Szállásunk egy szuper hangulatos, stílusos szörf campben lesz, 1-2-3 ágyas szobákban. Képeket találtok az esemény alatt! Minden nap friss gyümölcsök, a legjobb helyi kávé, és csodálatos reggeli vár majd, esténként pedig bőséges vacsora.

Program:
Szörftanfolyam: Professzionális angol nyelvű okató gárda felügyeli majd a csapatot, akik minden nap személyre szabott tanácsokkal és videóelemzésekkel készülnek. Mindenki a szintjének megfelelő kis csoportba kerül, hogy a lehető legtöbbet tudjon fejlődni. Aki elég fitt hozzá, az oktatásokon kívül lehetősége lesz free szörfre is, délutánonként – szintén oktató felügyelete mellett – lehet még egyénileg is gyakorolni. Az okatás után pedig minden nap kimondottan a szörfözéshez használt izmokat erősítő és nyújtó gyakorlatokat tartalmazó tréning is lesz.

Jóga: Naponta 2 x lehetôsèged lesz jógázni is Petraflow vezènyletèvel. Reggel egy dinamikusabb, napindítò gyakorlásra szàmíthatsz, ami szèpen felkèszít majd a napi surf-re, este pedig egy nyújtó, pihentető óra vár az óceánparton meditációval, a lemenő nap fényében. A fizikai gyakorlás mellett minden nap tanulunk majd praktikus légzőgyakorlatokat és mindfulness trükköket is.

Egészséges Ételek: Friss és egészséges ételek várnak egész héten, amelyek segítenek feltankolni energiával minden nap. Érzitek már a friss trópusi gyümölcsök illatát?

Trópusi Környezet: Homokos partok, pálmafák, langyos víz, napsütés és persze a szuper társaság garantáltan kikapcsol majd a hétre.

A tábor árai:
- 3 fős szobában: 1200 eur (összesen 2 db áll rendelkezésre)
- 2 fős szobában: 1250 eur (összesen 5 db áll rendelkezésre)
- Privát szobában: 1400 eur (összesen 1 db áll rendelkezésre)

Tartalmazza:
- 7 éjszaka szállást reggelivel, vacsorával
- 5 napos professzionális szörfoktatást felszereléssel együtt, beleértve a napi videóelemzést, elméleti órákat és gyakorlatokat (mindenki a szintjének megfelelő kis csoportba kerül és a szintjének megfelelő partszakaszra visszük)
- Jóga napi 2 x Petrával
- 5 szörf-specifikus edzésóra
- Minden nap bőséges és egészséges reggeli és 5 isteni vacsora
- 2 BBQ party, első este welcome party gyanánt, utolsó este búcsúként
- Minden nap sunrise kávé és gyümölcs
- Egy fakultatív kirándulást Tea ültetvényekre vagy az Udawalawe Nemzeti parkba az elefántokhoz
- Transzfereket a reptérre (szervezőkkel/csoporttal együtt érkezés esetén, egyébként pedig 100 eur/autó/út amin természetesen osztozhattok, ha többen érkeztek egyszerre)
- Transzferek a legjobb hullámokhoz

Nem tartalmazza:
- Repülőjegyet
- Ebédeket (helyben és sétatávolságra több különböző szuper lehetőség adott, olcsón)

Jelentkezés az alábbi linken az előleg befizetésével: https://cooltix.hu/event/6560a9538b76b804abd5ecce

További részletekről érdeklődj nálunk:
Király Dávid - +36307019318
Szappan Petra - +36302509166, szappan.petra@gmail.com

Later Event: April 13
Madeira: Surf and more