Back to All Events

Madeira: Surf and more


Madeira az európai Hawaii. Talán már elcsépelt kijelentés, ráadásul Madeira geológiai szempontból Afrikához tartozik, de ez teljesen mindegy: egy csodálatos sziget, fantasztikus éghajlattal, növényvilággal, hegyekkel, folyókkal, elképesztő partokkal és kilátásokkal.
Áprilisban ide utazunk és egy percig sem fogunk unatkozni, kimaxoljuk a hetet.

A heti program
Pontos napi bontás az indulás előtt, de a következő programok lesznek:

- 3 alkalom szörfözés VAGY jóga minden nap Petraflow jóvoltából. A szörf kezdőknek oktatóval, felszereléssel, haladóknak deszkabérléssel, guide-dal. Madeirán egész évben van hullám, és gyönyörű szörf spotok egymástól alig pár kilométer távolságra. Ez napi 2-3 óra elfoglaltságot jelent, majd kis pihi után még megyünk felfedezni, túrázni.
- E-mountain bike túra lélegzetelállító látvánnyal, vízesésekkel. Mivel elektoromos biciklikkel megyünk majd, nem okoz gondot a
hegycsúcsokra való feltekerés sem. A csapat képességeinek megfelelő túrát választunk helyi partnereinkkel, akár két különböző útvonalat is. Kezdő – haladó – profi útvonal egyaránt van, senkinek nem lesz unalmas. A sziget tele van elképesztő single trailekkel.
- Kanyoning túra a sziget szurdokaiban. Madeirát rengeteg kisebb nagyobb folyóvölgy szeli át, buja, zöld, szinte trópusi erdőkben, kanyonokban vezet majd az utunk, természetesen ugrásokkal tarkítva.
- Gyalogtúra a legmagasabb csúcsok között. Pico do Arieiro és a többi hegycsúcs között egy nagyon látványos túraútvonal fekszik. Lesz bőven szintemelkedés és másnap izomláz, de a látvány mindenért kárpótol.
- Fürdőzés Porto Moniz tidal pooljaiban, amelyet az óceán hullámzása tölt meg vízzel, és a nap melegíti kellemesebb hőmérsékletűre.
- Fanal titokzatos erdeinek látogatása
- Napkelte és napnyugta nézés a legjobb kilátó spotokról

Ezeken kívül a programot a csapat igényeinek megfelelően alakítjuk, akár több nap szörfözés, vagy több bicikli túra, vagy több gyalogtúra is belefér.

Szállás
Kényelmes apartmanházban kétfős szobákban, fantasztikus kilátással.

Az étkezéseket úgy szervezzük, hogy a sziget változatos konyháját a lehető legjobban megismerjük. Madeirán a magyarhoz hasonló árszínvonalon lehet éttermekben enni nagyon jó minőségű, és isteni seafoodot és egyéb helyi jellegzetességeket. A szupermarketet árai is hasonlóak.

Ár: 1190 eur/fő, visszajáró vendégeinknek és a december 10-ig jelentkezőknek 1090 eur/fő.
Tartalmazza:
- Szállást
- Transzfereket
- Fenti programokat
- Fotókat, videókat
- Szervezés költségét

Nem tartalmazza:
- Repülőjegyet (Wizz Air közvetlenül repül Budapestről kedvező árakon a tábor dátumát ehhez igazítottuk.)
- Étkezéseket
- Esetleges belépőjegyeket

Jelentkezés az alábbi linken 100 eur előleg befizetésével.
https://cooltix.co.uk/event/6553b57598eb382728ce3f6b
Az esemény alatti posztokban láthattok képeket, videókat a helyszínekről, érdemes néhány pillantást vetni rájuk.
A túra minimum 8 fő jelentkezése esetén indul. Jelentkezési határidő január 30.

További infók facebook üzenetben, vagy Király Dávidtól +36307019318 számon.
Ha valakinek saját neoprén ruhára vagy egyéb szörf felszerelésre van szüksége, tudunk segíteni a kedvezményes vásárlásban! Keressétek a supzone.hu oldalát!

Partnereink: O'neill, Nespresso, Supzone.hu, Garmin

Later Event: May 11
Sail 'n SUP Sardinia